Ζωούπολη

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Φανταστείτε μία πόλη. Μια μεγάλη πόλη. Μια μητρόπολη. Όπου οι κάτοικοι είναι ζώα. Αλλά όλα τα ζώα. Από ελέφαντες μέχρι έντομα και ποντίκια κτλ.

Κι όλα αυτά τα ζώα ζουν μαζί. Μια μεγαλούπολη, πολύβουη, με τα καλά της και τα κακά της. Με τα ζώα να χωρίζονται σε τάξεις, βάση προκαταλήψεων. Μέσα σε όλα, όπως κάθε πολή έχει και τα όργανα της τάξεις, έχει και έγκλημα κτλ.

Μία κωμωδία λοιπόν, με πολλές αναφορές σε αστυνομικές ταινίες του Hollywood. Για μένα must see οι ταινίες αυτές του είδους. Τις λατρεύω! Αρκεί να έχει το χιούμορ που χρειάζεται. Πάντως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έχει κάποιες καλές ταινίες στο παρελθόν (Tangled, Lilo & Stitch, Mulan) δίνει ελπίδες για μια καλή δουλειά, μαζί και με τη σφραγίδα της Disney, που λόγω και του Star Wars, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι η χρονιά της.

Για το trailer πατήστε το κουμπί στα αριστερά. Φωτογραφικό υλικό πατήστε πατήστε εδώ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Latest in Movies

Latest in Gaming

Contact Us

EMAIL

mail@pagkaki.gr

Σχετικά με εμάς

Το www.pagkaki.gr είναι ένα site ποικίλης ύλης και με θεματολογία που αφορά στο χώρο του θεάματος, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 7 Ιουλίου του 2010 και είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας νέων ανθρώπων. Βασικοί άξονες της θεματολογίας του pagkaki.gr αποτελούν ο κινηματογράφος, το gaming και η τεχνολογία.

Social

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading