Το Κάλεσμα 2

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.

Η ταινία είναι αρκετά ατμοσφαιρική και σε όποιον αρέσει το είδος θα το ευχαριστηθεί. Όπως όλες οι ταινίες όμως που έχουν να κάνουν με μεταφυσικά φαινόμενα, την αντιμετωπίζουμε ως ταινία φαντασίας, ένα θρίλερ κλασικό που σκοπό έχει να τρομάξει τον θεατή. Εγώ μεταξύ μας δεν τις πολυσυμπαθώ αυτές τις ταινίες, μιας και σπάνια προσφέρουν και μια καλή υπόθεση ή ένα καλό σενάριο στο background του φόβου που προσφέρει. 

Το Κάλεσμα 2 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το Κάλεσμα 2 - gallery

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Latest in Movies

Latest in Gaming

Contact Us

EMAIL

mail@pagkaki.gr

Σχετικά με εμάς

Το www.pagkaki.gr είναι ένα site ποικίλης ύλης και με θεματολογία που αφορά στο χώρο του θεάματος, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 7 Ιουλίου του 2010 και είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας νέων ανθρώπων. Βασικοί άξονες της θεματολογίας του pagkaki.gr αποτελούν ο κινηματογράφος, το gaming και η τεχνολογία.

Social

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading