Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ εδώ και 45 χρόνια. Μία συνεργασία για μία ταινία φαντασίας, εκεί που Disney και Spielberg θα λέγαμε ότι εξειδικεύονται.

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (The BFG - Big Friendly Giant) είναι η περιπέτεια ενός μικρού κοριτσιού που έρχεται σε επαφή με έναν γίγαντα που δεν τρώει παιδάκια ή ανθρώπους, αλλά τους βοηθάει και περνάει καλά μαζί τους. Είναι ο δημιουργός ονείρων και εφιαλτών, οπότε φαντάζεστε για τι μαγικό κόσμο μιλάμε, που ο Spielberg φέρνει με εκπληκτικό τρόπο στην οθόνη μας. Όμως αυτό το τεράστιο πλάσμα είναι κοντοστούπης μπροστά στους κακούς γίγαντες, που θα ήθελαν να φάνε ανθρώπους και να κάνουν ζημιά. 

Με τη βοήθεια του φιλικού γίγαντα και το δαιμόνιο ενός μικρού παιδιού η ανθρωπότητα θα πολεμήσει για τη σωτηρία της σε μία περιπέτεια φαντασίας με στοιχεία μιας παλιάς σχολής και επίκεντρο το παιδικό (κι όχι μόνο) κοινό. Με πολύ καλά special εφέ, μου φαίνεται ότι ο Spielberg έφτιαξε για άλλη μια φορά μια πολύ καλή ταινία. 

Στις 30/06/2016 και στις Ελληνικές αίθουσες.

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας - gallery

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Latest in Movies

Latest in Gaming

Contact Us

EMAIL

mail@pagkaki.gr

Σχετικά με εμάς

Το www.pagkaki.gr είναι ένα site ποικίλης ύλης και με θεματολογία που αφορά στο χώρο του θεάματος, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 7 Ιουλίου του 2010 και είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας νέων ανθρώπων. Βασικοί άξονες της θεματολογίας του pagkaki.gr αποτελούν ο κινηματογράφος, το gaming και η τεχνολογία.

Social

  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading