Κάτσε στο Pagkaki να πάρεις μια ανάσα

Καθόμαστε χαλαρά και τα λέμε για τεχνολογία, πληροφορική, video games και κινηματογράφο.

Alita: Battle Angel (trailer)

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Η νέα ταινία του James Cameron έρχεται τον Φεβρουάριο στις οθόνες. Μία τανία που την δουλεύει περίπου μία δεκαετία και ήταν έτοιμη για πρεμιέρα πριν 7 μήνες, αλλά η Fox την ανέβαλε αρχικά για Δεκέμβρη και τώρα για Φεβρουάριο.

Το Alita: Battle Angel μας ταξιδεύει σε ένα ζοφερό μέλλον όπου η κοινωνία είναι χωρισμένη σε κλάσεις, όπως πολλοί άλλωστε δημιουργοί φαντάζονται το μέλλον της ανθρωπότητας. Η Alita είναι ένα cyborg θυλικού γένους που έχει πάθει αμνησία και προσπαθεί να βρει τις ρίζες της.


Βασισμένο στο ομότιτλο Ιαπωνικό manga του Yukito Kishiro, το οποίο είχε 9 μέρη και έχει ήδη γυριστεί σε animation και έχει γίνει και video game. Ο Cameron δουλεύει στο Alita: Battle Angel αρκετά χρόνια τώρα και θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη έκδοση της ιστορίας με αληθινούς ηθοποιούς, με κυριότερους τους Christoph WaltzJennifer Connelly, και Mahershala Ali.

Το trailer εχει βγει εδώ και αρκετό καιρό, μιας και η αρχική ιδέα ήταν να βγει η ταινία πέρισυ το καλοκαίρι. Μέσα σε αυτό βλέπουμε τα εκπληκτικά γραφικά με πολλά anime στοιχεία. Η Alita, ένα θυλικό cyborg, είανι η πρωταγωνίστρια της ταινίας και προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να μάθει την καταγωγή της. Η τεχνολογία της είναι εξελιγμένη κι αυτό την κάνει επικίνδυνη για το κατεστημένο, αλλά και τους γύρω της. Οι πολεμικές της ικανότητες θα χρειαστούν, μιας και αρχές θα πρέπει να την καταστρέψουν.

Η ταινία είναι ένα πολύ φιλόδοξο project που ελπίζει να πάει πολύ καλά και εισπρακτικά. Special Effects, κοστούμια και cast δείχνουν την πρόθεση της παραγωγής να φτιάξει μία ταινία που "θα σπάσει ταμία" όπως συνιθίζουμε να λέμε.

Η ταινία Alita: Battle Angel κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Φεβρουαρίου 2019.© 2021 Pagkaki.gr. All Rights Reserved.