Κάτσε στο Pagkaki να πάρεις μια ανάσα

Καθόμαστε χαλαρά και τα λέμε για τεχνολογία, πληροφορική, video games και κινηματογράφο.

Bohemian Rhapsody (trailer)

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Η ταινίες για μουσικά συγκροτήματα ή αστέρες της μουσικής γενικότερα είναι στα πάνω τους, τώρα ειδικά που αυτοί οι παλιοί αστέρες είτε δεν είναι πια μαζί μας είτε είναι σε προχωρημένη ηλικία.
Το Bohemian Rapsody δεν ξέρω ακόμα αν είναι μια ταινία που αξίζει να δούμε για το έργο των Queen και πιο συγκεκριμένα του Freddie Mercury, αλλά η ιστορία του συγκεκριμένου τραγουδιού και μόνο μάλλον αξίζει να γίνει ταινία.
To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.


© 2020 Pagkaki.gr. All Rights Reserved.