Κάτσε στο Pagkaki να πάρεις μια ανάσα

Καθόμαστε χαλαρά και τα λέμε για τεχνολογία, πληροφορική, video games και κινηματογράφο.

Brightburn

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Το Brightburn είναι ένα spinoff της γνωστής ιστορίας ενός από τους πιο παλιούς και δημοφιλείς ήρωες στο χώρο των comics (και ο cheater των υπερηρώων), Superman.


Τι θα συνέβαινε άραγε αν τα πράγματα είχαν πάρει μια διαφορετική τροπή; Στο Brightburn ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο κύριος και η κυρία Breyer (παίζουν οι David Denman και Elizabeth Banks) βρίσκουν στα συντρήμια ενός διαστημοπλοίου που έπεσε στη Γη (μιας κάψουλας) ένα βρέφος, όπως ακριβώς και οι Kents του Superman.

Το παιδί μεγαλώνει με τους θετούς του γονείς σε μία μικρή πόλη και στην εφηβεία ανακαλύπτει σιγά σιγά ότι έχει περισσότερες και διαφορετικές ικανότητες / δυνάμεις από τα άλλα παιδιά. Ο Brandan (Jackson A. Dunn) αγαπήθηκε από τους γονείς του και ιδιαίτερα από την ετή του μητέρα, που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφερνε, οπότε εξέλαβε τον Brandan ως θείο δώρο.

Πώς είναι όμως να είσαι διαφορετικός από τους άλλους; Το παιδί θα πέσει θέμα bullying και τα άλλα παιδιά θα τον κοροϊδέψουν, ο ίδιος του ο πατέρας θα τον αμφισβητήσει και θα τον φοβηθεί ενώ και η μικρή κοινότητα θα προσπαθήσει να τον απομονώσει. Η οργή ενός εφήβου μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά όταν συνδοιάζεται με υπερδυνάμεις μπορεί να γίνει καταστροφική και να γεννήσει ένα "τέρας", έναν μεγάλο κακό της ανθρωπότητας.

Αυτήν την ιστορία μας δίνει η ταινία Broghtburn και αν τα παραπάνω δεν σας κίνησαν το ενδιαφέρον, σίγουρα το trailer δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.© 2021 Pagkaki.gr. All Rights Reserved.