Το Assassin's Creed στην Αρχαία Ελλάδα, με μυθολογία και ιστορία να μπλέκονται (πολύ). Μπείτε στο ρόλο του Σπαρτιάτη ήρωα. 

Ο Κύριος και το Όπλο, μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία στην Αμερική, του Φόρεστ Τάκερ, από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο.

Ανακοινώθηκε και αναμένεται το νέο The Settlers.

Μετά από 25 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου Settlers, η Ubisoft αποφάσισε να φτιάξει το επόμενο επεισόδιο της σειράς.

Αυτό θα είναι το 8ο της σειράς. Μέχρι στιγμής λίγα στοιχεία έχουν δωθεί, μαζί και ένα community site που δημιουργήθηκε: https://www.thesettlers-alliance.com/?lang=en

Από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω και το launch trailer θα δείτε ότι το παιχνίδι φαίνεται να γυρίζει στις "ρίζες" του, όπως λέμε, φεύγοντας από τα στοιχεία του 7ου παιχνιδιού της σειράς, κάτι που θα ομολογήσω ότι είναι πολύ καλό.

 

Η παραγωγή ήθελε να φτιάξει ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι, ακολουθώντας την ιστορία, αλλά όχι χωρίς αλλαγές. Για τον Kratos αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να σπάσει ο κύκλος βίας. Η οικογένειά του είχε δολοφονηθεί, η ανιτπαλότητα με το Άρη τον είχε κάνει να πάρει λάθος αποφάσεις και να καταστρέψει τον Όλυμπο. Έπρεπε πλέον να φτάσει σε ένα σημείο να ελέγχει τον θυμό του και να κρύψει το τέρας που κρύβεται μέσα του.

Για να αλλάξει λοιπόν ο Kratos έπρεπε να γίνει και μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Κι αυτή ήρθε με τη γέννηση του γιου του. Είναι σίγουρα ένα γεγονός που οριμάζει οποιονδήποτε χαρακτήρα, του δίνει ευθύνες και τους αναγκάζει να αλλάξουν κάποιους τρόπους.

Πάνω λοιπόν στον αλλαγμένο αυτό χαρακτήρα η παραγωγή αποφάσισε να χτίσει το τέταρτο God of War με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να φτιάξει μια καινούρια και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία μέσα από τη σειρά αυτή. Είναι ένα reboot του franchise που φαίνεται ενδιαφέρον, δεν είναι ένας θυμωμένος τύπος που σκοτώνει τους πάντες μόνο. Υπάρχει ο γιος, νέος κόσμος, νέοι αντίπαλοι, νέες και ενδιαφέρουσες αποφάσεις για τον χαρακτήρα και για τον παίκτη.

 

Η EA μας παρουσίασε πρόσφατα ένα καινούριο παιχνίδι, με αρκετά ανοιχτό κόσμο, φτιαγμένο για cooperative multiplaying σε ομάδες των 4 παιχτών.

Read more: Anthem

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari.

Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Μία κλασική ταινία με το γνωστό ταξί, ένα διαστημικό όχημα - αεροπλάνο - βάρκα - τα κάνω όλα και συμφέρω. Σίγουρα θα περάσουν 2 ωρίτσες ευχάριστα και με γέλιο και δράση, τίποτα όμως παραπάνω από την περπατημένη.

Ο Γιώργος (Δημήτρης Ήμελλος) με την ανησυχία του πατέρα που θέλει να προστατέψει την κόρη του από ό,τι επικίνδυνο μπορεί να υπάρχει στον κόσμο - έγινε αστυνομικός πιστεύοντας πως αυτός θα είναι ο ρόλος του – βλέποντας όμως τον εαυτό του μέσα από τα μάτια της κόρης του νιώθει ντροπή για αυτό που εκείνη βλέπει.

Η Μαργαρίτα (Νεφέλη Κουρή) που βλέπει τον κόσμο μόνο με τις απόλυτες αλήθειες της ηλικίας της, παλεύει να κατανοήσει την ιδέα πως μπορεί την ίδια στιγμή ο Γιώργος, να είναι και ο πατέρας της και ένας αστυνομικός μονάδας αποκατάστασης τάξης που καταστέλλει με βία τους διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας.

Παρόλο το αρχικό φόντο των ταραχών η ιστορία στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται εντός της οικογένειας. Παρατηρώντας την ιδιαίτερη σχέση του Γιώργου και της Μαργαρίτας βλέπουμε δύσκολες αλλά και κωμικές στιγμές, με πολύπλοκα συναισθήματα που πάνω από όλα εκφράζουν την ανθρώπινη διάσταση της ιστορίας μας. Αυτό είναι άλλωστε το φλέγον θέμα της ιστορίας , όχι οι ταραχές, αλλά η σχέση του πατέρα και της κόρης που αγαπιούνται αλλά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλο, και πως θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο αυτό.

Η νέα ταινία του ανερχόμενου παραγωγού του «Θεέ Μου, τι Σου Κάναμε;» φέρνει στις οθόνες μας έναν ήρωα που έχει μεγαλώσει γενιές Ευρωπαίων με τις εφευρέσεις του αλλά και τις ξεκαρδιστικές γκάφες του.

Read more: Gaston Lagaffe
  • Latest

  • Recommend

Loading
Loading

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

Μη αποδοχή σημαίνει ότι η σελίδα δεν θα κρατήσει κανένα στοιχείο.